Gendertwijfel

twijfels zijn normaal

Gender en seksualiteit kunnen best verwarrend zijn. Vooral tijdens de pubertijd denken veel mensen hierover na. Het is helemaal niet gek om het niet zo goed te weten. Het kan erg fijn zijn om met mensen hierover te praten. Je zult zien dat de vragen die je jezelf stelt heel normaal zijn. Je bent niet de enige die weleens twijfelt.

Genderpraatjes

Wil je graag met iemand over gender praten? Dat kan! Je kunt natuurlijk naar een familielid of vriend gaan die je vertrouwt. Maar als je dit niet durft dan kun je ook altijd bellen/chatten/mailen met iemand van genderpraatjes.

keuze maken

Heel veel mensen twijfelen op een moment in hun leven over hun seksualiteit of gender. Een naam geven aan je gevoelens kan heel fijn zijn, maar het kan het ook extra ingewikkeld maken. Onthoud dat het allemaal maar namen zijn. Uiteindelijk maakt het niet uit hoe je het noemt, je blijft dezelfde persoon.

Een keuze is ook niet definitief. Je mag er altijd op terugkomen. Het gaat om wie jij vindt dat je bent, niet om de naam of wat anderen daar van vinden.