Kinks

kinks

Een kink is wanneer je heel opgewonden raakt van een bepaald lichaamsdeel, een handeling of een voorwerp. Bekende kinks zijn bijvoorbeeld de voetkink, latexkink en BDSM. Maar er bestaan kinks voor vrijwel alles wat je kunt bedenken. Voor sommige kinks kun je gemakkelijk iemand vinden die dat met jou wil doen, voor anderen moet je wat beter zoeken. Je hoeft ook niet altijd je kink uit te voeren. Soms kan het alleen al leuk zijn om er over te fantaseren.

BD(sm)

SM en BDSM zijn populaire kinks. Mensen die aan SM doen worden opgewonden van vrijwillig iemand fysiek of mentaal pijn doen of pijn gedaan worden. Bij BDSM gaat dit nog een stapje verder en komt er ook bondage en discipline bij kijken.

experimenteren

Om je kink uit te proberen, heb je vaak een ander persoon nodig. Dit kan bijvoorbeeld je partner zijn of iemand anders die je vertrouwd. Praat erover! Misschien wil je bedpartner het ook wel uitproberen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je bedpartner geen zin heeft om jouw kink uit te proberen. Nee betekent nee. Je kunt dan iemand anders zoeken om de kink mee uit te proberen. Veel seksclubs organiseren thema-avonden voor mensen met een kink.

Als je het liever bij fantaseren houdt mag dat natuurlijk ook. Of je kunt naar porno kijken waar mensen jouw kink uitvoeren.

raar?

Een kink hebben is helemaal niet raar. We weten niet precies hoeveel mensen een kink hebben. Maar dat je niet de enige bent is zeker. Je kunt er ook helemaal niks aan doen als je een kink hebt. Een kink heb je of heb je niet.