Met de mond

beffen

Tijdens het beffen lik je de binnenste en buitenste schaamlippen. Ook voel het voor veel mensen fijn als je likt en/of zuigt aan de clitoris. Niet iedereen vindt dezelfde bewegingen, snelheid en druk fijn. Let goed op de reacties van de ander, en vraag wat deze persoon het fijnst vindt.

Pijpen

Tijdens het pijpen lik je aan de penis en de ballen. Je kunt met je mond op-en-neer bewegen over de eikel en de rest van de penis. Ook kun je zacht zuigen aan de piemel of ballen. Niet iedereen vindt dezelfde bewegingen, snelheid en druk fijn. Let goed op de reacties van de ander, en vraag wat deze persoon het fijnst vindt.

rimmen

Tijdens het rimmen lik je de anus en het gebied daaromheen. Ook kun je met je tong in de anus gaan. Niet iedereen vindt dezelfde bewegingen, snelheid en druk fijn. Let goed op de reacties van de ander, en vraag wat deze persoon het fijnst vindt.

Het is wel altijd heel belangrijk dat je er voor zorgt dat de anus van binnen en van buiten schoon is. Dit kun je doen door een anale douche te nemen. Deze zorgt ervoor dat je de schadelijke bacteriën uit de anus wast.

hygiëne

Wanneer je je mond gebruikt tijdens de seks is het altijd belangrijk dat de geslachtsdelen, anus en mond goed schoon zijn. Dit kun je doen door bijvoorbeeld samen een douche te nemen voor je seks gaat hebben. Wanneer je anale seks gaat hebben of gaat rimmen kun je ook een anale douche gebruiken voor extra hygiëne.