Neuken

droogneuken

Wanneer je droogneukt wrijf je met je geslachtsdelen tegen elkaar aan terwijl je je kleding nog aan hebt. Met neuken wordt vaak bedoeld dat je met de piemel in de vagina of anus gaat, maar met droogneuken gebeurt dit niet. Er is dus geen echte penetratie en het is ook niet mogelijk om hierdoor zwanger te worden of een soa op te lopen.

neuken

Neuken is wanneer je met de piemel in de vagina of anus gaat. Dit wordt ook wel penetratie genoemd. Tijdens het neuken is het belangrijk dat jullie allebei opgewonden zijn. De penis is dan stijf en de vulva en vagina zijn nat. Dat is belangrijk want anders kan het pijn doen. Opgewonden worden kost tijd, begin tijdens de seks dus niet direct met neuken. Lukt het niet? Geen ramp, seks is ook leuk zonder te neuken.

vaginaal

Vaginale seks is wanneer de piemel in de vagina gaat. Je kunt pas neuken als de vagina nat genoeg is, anders doet het pijn. Neuken is een van de dingen die je kunt doen tijdens de seks, maar het is geen verplichting. Veel mensen met een vulva kunnen niet klaarkomen door alleen te neuken. Door tijdens het neuken ook de clitoris aan te raken is het mogelijk om allebei klaar te komen.

anaal

Anale seks is wanneer de piemel de anus in gaat. De anus maakt geen vocht aan daarom moet je bij anale seks altijd glijmiddel of speeksel gebruiken. Glijmiddel is meestal de beste keus omdat het de anus langer vochtig houdt. Als je na anale seks ook vaginale seks wil dan moet je de piemel altijd goed wassen. De bacteriën in de anus zijn schadelijk voor de vagina, zelfs na een anale douche. Het is wel mogelijk om eerst vaginale seks te hebben en daarna anale seks.

zonder piemel

Neuken zonder piemel? Deze kun je ook vervangen door een (voorbind) dildo. Hiermee kun je gewoon hetzelfde doen als met een piemel. Neuken is dan dus gewoon mogelijk. Dit kan leuk zijn voor de afwisseling maar het is niet nodig voor échte seks. Échte seks bestaat namelijk helemaal niet. Je kunt ook prima seks met elkaar hebben zonder dat er geneukt wordt.

pijn?

Neuken hoort geen pijn te doen. Nooit. Ook niet de eerste keer. Neuken doet pijn als je niet ontspannen en opgewonden genoeg bent. Daarom is het belangrijk tijdens de seks niet met penetratie te beginnen. Neem de tijd voor elkaar. Het kan zijn dat ook na een tijdje het niet lukt om ontspannen en opgewonden genoeg te zijn. Dat is niet erg. Neuken is geen verplichting tijdens de seks. Wil je toch graag neuken? Door glijmiddel of speeksel te gebruiken kun je pijn voorkomen. Maar ook dan is het belangrijk om ontspannen te zijn en je op je gemak te voelen.