Over ons

FckYeah.nl is een website met seksuele voorlichting voor iedereen. Dit idee ontstond in 2020 toen Amber en Nikita zich verbaasde over hoe onpersoonlijk hun seksuele voorlichting was geweest. Er zijn zo veel verschillende manieren waarop mensen seksualiteit beleven. Het leren van wat definities is niet genoeg. Daarom laten we op FckYeah ook de jongeren zelf aan het woord. Hoe was hun eerste keer? Wat betekent liefde voor hen? En hoe praten zij over hun wensen? Door te praten over de grote diversiteit aan ervaringen die mensen hebben wordt al snel duidelijk; je bent niet de enige!

 

Ontmoet het team:

Nikita van Hunnik

Amber van Veen

Lucas Braak

Manon Guldemond

Inhoud

Inhoud

Illustraties

Sociale Media

ons doel

Het doel van FckYeah.nl is om jongeren op een inclusieve en positieve manier informatie te bieden over seksualiteit, seks, liefde, gender en het lichaam. Seksuele gezondheid is namelijk heel erg belangrijk en daarvoor is goede informatie nodig. Met FckYeah dragen wij bij aan het bespreekbaar maken van onderwerpen rondom seksualiteit. Daarnaast doen wij ons best om de verhalen en educatieve teksten op de website te schrijven met een inclusieve blik. Op die manier proberen wij FckYeah een website te maken waar alle jongeren vanaf 12 jaar terecht kunnen.

FckYeah probeert jongeren op geen enkele wijzen aan te zetten tot seks, seksuele handelingen, geweld of andere mogelijke negatieve uitingen. Deze website is bedoeld ter informatie, omdat meer kennis en openheid over thema’s rondom seksuele voorlichting zorgt voor seksueel gezondere jongeren. Voor mogelijk verkeerd geïnterpreteerde informatie of acties uitgevoerd op basis van deze website zijn wij niet aansprakelijk. Wel staan wij altijd open voor feedback op onze website.

Bij vragen of feedback verwijzen wij u door naar het volgende e-mailadres: contact@fckyeah.nl

Met dank aan

Inhoudelijke bijdrage

crowdfunding

Om ervoor te zorgen dat de website daadwerkelijk voor iedereen is hebben we inhoudelijke feedback gevraagd aan een grote verscheidenheid aan (ervarings)experts. Wij zijn hen erg dankbaar dat zij hun expertise en inzichten met ons wilde delen.

Heb jij opmerkingen/vragen/suggesties over de inhoud van de website? Wij horen het graag. Je kunt altijd een mailtje sturen naar contact@fckyeah.nl

Om de website mogelijk te maken hebben we in de zomer van 2021 een crowdfunding gehouden. Dankzij 38 donateurs hebben we 2,390 euro kunnen ophalen. We zijn alle donateurs ontzettend dankbaar voor hun vertrouwen in deze website.

Emma Timmerman ♥ I Lusin ♥ Jens van der Duim ♥ Lieven Scheepers ♥ Linde Theunissen ♥ Lisa Coviello ♥ Loet Berkelmans ♥ Minke de Boer ♥ Nederlandse Organisatie Aseksualiteit ♥ NJR Rainbow Academy ♥ Peter Leusink ♥ Tessel ten Zweege ♥ Rune Sassen ♥ Susan van der Meer

Speciale dank aan*:

*Deze sponsoren hebben ons eenmalig meer dan 100 euro gedoneerd op voordekunst.nl. Ze hebben op geen enkele manier inhoudelijke invloed gehad op de website.